Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție, șoferi! Traficul va fi suspendat pe o stradă din Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariАвтомобильная пробка
Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria Chișinău anunță că circulația va fi suspendată luni pe stradela Cramei 2, în perimetrul străzilor Moara Roșie și Cramei.

CHIȘINĂU, 28 dec - Sputnik. Șoferii nu vor putea circula în ziua de 30 decembrie pe stradela Cramei din Chișinău, pe tronsonul cuprins între străzile Moara Roșie și Cramei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul Capitalei, Victor Chironda. 

Троллейбус - Sputnik Moldova
Societate
Cum vor circula troleibuzele în Chișinău în noaptea de Revelion: Anunțul Primăriei

Traficul va fi suspendat între orele 10.00 și 18.00, în legătură cu efectuarea unor lucrări de reparație a străzii. În aceste condiții, șoferii sunt rugați să țină cont de indicatoarele rutiere temporare.

Serviciul InfoTrafic al Inspectoratului Național de Patrulare anunță că în Capitală carosabilul este alunecos, din cauza precipitațiilor, astfel este un risc sporit de producere a accidentelor.

Reprezentanții INP îndeamnă conducătorii auto să adapteze viteza la condițiile  meteo și să nu efectueze manevre periculoase în trafic. În plus, șoferii sunt rugați să folosească sistemul de iluminare al autovehiculului în mod corespunzător.

Fluxul de știri
0