Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat și-a înscenat furtul propriei mașini, dar aventura s-a încheiat cu mare ghinion

© Pixabay / tookapicmașină
mașină - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a vrut să-și scutească prietenul care a urcat beat criță la volan de pedeapsa penală, dar s-ar putea să ajungă însuși în spatele gratiilor.

CHIȘINĂU, 28 dec - Sputnik. Un bărbat din stânga Nistrului, cu o imaginație bogată, va trebui să răspundă în fața legii, după ce și-a înscenat furtul propriei sale mașini. În acest fel, el a vrut să-și salveze prietenul care a urcat la volanul automobilului său în stare de ebrietate. 

”Șoferul automobilului marca Opel a ignorat solicitarea inspectorilor de patrulare de a opri pe dreapta și a încercat să fugă. Automobilul a fost însă devansat de un echipaj al poliției. Din mașină au coborât doi bărbați și au dat bir cu fugiții”, se menționează într-un comunicat de presă emis de reprezentanții Tiraspolului. 

Bărbatul în vârstă de 25 de ani, care se afla la volan a fost reținut, iar celălalt a reușit să fugă. 

În timp ce se stabileau circumstanțele, a proprietarul mașinii implicate în incident a reclamat furtul automobilului său. A crezut că în acest fel îl va scuti de pedeapsă penală pe prietenul său. 

Forțele de ordine din stânga Nistrului au deschis o anchetă și au aflat lesne că totul a fost o înscenare. În timp ce prietenul făptașului cu imaginație bogată s-a ales cu o amendă, proprietarul vehiculului riscă o pedeapsă mult mai gravă. 

Fluxul de știri
0