Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Kazahstan: morţi şi răniţi - VIDEO

© Sputnik / StringerНа месте крушения самолета "Фоккер-100" в Алма-Аты идут спасательные работы
На месте крушения самолета Фоккер-100 в Алма-Аты идут спасательные работы - Sputnik Moldova
Abonare
Un avion al companiei aeriene Bek Air, care efectua cursa Alma-Ata - Nur-Sultan a pierdut din altitudine în timpul decolării și a spart un gard de beton, izbindu-se de un bloc cu două etaje.

CHIȘINĂU, 27 dec - Sputnik. Potrivit ultimelor informații, în urma accidentului din Alma-Ata, 14 persoane au murit, iar alte 35 sunt rănite.

Zborurile acestui timp de avion care s-a prăbușit în Alma-Ata sunt suspendate, flota companiei aeriene care opera acest zbor are în dotare astfel de aeronave Fokker-100.

"Opt copii cu politraumatisme au fost transportaţi la Centrul de îngrijiri de urgență pentru copii. Cinci adulți cu politraumatisme au fost trasnportaţi la spitalul de Urgenţă din regiune. Alţi 17 pacienți au fost trasnportaţi la Spitalul Clinic de Stat nr. 4 într-o stare extrem de gravă. La faţa locului au murit 14 persoane", se arată într-un comunicat de presă.

Публикация от Марал Ерман (@maral_yerman)

La bordul avionului prăbuşit Fokker 100 se aflau 95 de pasageri și cinci membri ai echipajului.

Fluxul de știri
0