Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Agricultura și mediul rural necesită o atenție sporită

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент России Владимир Путин, архивное фото
Президент России Владимир Путин, архивное фото - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Statul trebuie să acorde o atenție sporită sectorului agricol și îmbunătățirii nivelului de trai în mediul rural, a declarat Vladimir Putin.

BUCUREȘTI, 26 dec – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că problemele economiei producției agricol, bunăstarea oamenilor necesită o atenție deosebită din partea statului.

Владимир Путин открыл железнодорожное движение по Крымскому мосту - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin a inaugurat circulația feroviară pe podul Rusia–Crimeea
“Există probleme care necesită o atenție deosebită din partea noastră. Aici, desigur, mai întâi de toate, e vorba de problemele economice ale producției agricole, mediu de trai confortabil, condiții pentru îmbunătățirea bunăstării a oamenilor, consolidarea continuă a pozițiilor complexului agro-industrial”, a declarat liderul rus în cadrul ședinței Consiliului de Stat pentru problemele dezvoltării complexului agro-industrial.

Președintele a propus efectuarea unei analize a situației actuale și perspectivele investițiilor în realizarea unor sarcini naționale ale complexului agro-industrial.

“Vor discuta ce ar putea și ce trebuie să fac statul suplimentar pentru milioanele de muncitori și familii de la sate”, a spus Putin.

Fluxul de știri
0