Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Preotul cu voce de aur, vedetă pe Youtube – Video

© Photo : Ion Lisnic Protoiereu Mitrofor Ioan Zâmbrianu, protopop de Florești și parohul bisericii Sfântul Ierarh Mitrofan
Protoiereu Mitrofor Ioan Zâmbrianu, protopop de Florești și parohul bisericii Sfântul Ierarh Mitrofan - Sputnik Moldova
Abonare
Protoiereu Mitrofor Ioan Zâmbrianu, care este protopop de Florești și parohul bisericii Sfântul Ierarh Mitrofan din orașul cu același nume este vedetă pe Youtube.

CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Acum câțiva ani, cineva a plasat pe internet un videoclip făcut la o cununie în biserica din orașul Florești. Filmul are doar 3 minute și 40 de secunde, atât cât părintele cântă rugăciunea "Tatăl nostru", dar a acumulat aproape 90 de mii de vizualizări.

Acesta este un real succes, mai ales dacă ținem cont de faptul că, în general, muzica de calitate și talentele adevărate sunt rar și puțin apreciate pe Youtube, ca și pe alte platforme și rețele de socializare, dat fiind că majoritatea navigatorilor sunt în căutarea unor distracții ușoare.

Fluxul de știri
0