Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție ce cumpărați pentru masa de sărbătoare: Unde sunt vândute cele mai nocive produse

© Sputnik / Miroslav RotariСупермаркет
Супермаркет - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Atenție la produsele alimentare pe care le cumpărați. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor au depistat marfă cu termenul de valabilitate expirat.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Produse alimentare cu termen expirat sau fără certificatul de proveniență au fost expuse spre comercializare. În urma unui control al Agenției pentru Siguranța Alimentelor, bunurile erau vândute în piețele din Chișinău în condiții insalubre.

Potrivit ANSA, inspectorii au constatat că în adiacentul piețelor are loc comerț stradal neautorizat cu produse alimentare de origine necunoscută, dar și bunuri care aveau marcaj fabricat în Ucraina.

ANSA avertizează: Pericole la procurarea alimentelor în ajunul sărbătorilor de iarnă>>>

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor solicită consumatorilor să semnaleze cazurile de comerț ilicit și să evite procurarea produselor alimentare din carne de porc din țările vecine, deoarece acestea prezintă un risc sporit de infectare cu pesta porcină africană.

Fluxul de știri
0