Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Legea Bugetului pentru 2020 a fost promulgată de președintele Igor Dodon

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Dodon a promulgat Legea Bugetului
Președintele Dodon a promulgat Legea Bugetului - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Igor Dodon a semnat decretul de promulgarea a unui șir de legi importante printre care și cea a Legii Bugetului pentru anul 2020.

CHIȘINĂU, 24 dec - Sputnik. Președintele Igor Dodon a promulgat Legea Bugetului pentru anul 2020. Anunțul a fost făcut de șeful statului pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi am semnat mai multe legi importante care au venit de la Parlament spre promulgare. Este vorba despre Legea Bugetului de Stat pentru anul 2020, Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul viitor, Legea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2020 și un bloc de legi care au drept scop protecția socială suplimentară a unor categorii a populației, ș.a..”, a scris Dodon pe pagina sa.

Potrivit șefului statului, aceste documente au fost adoptate și promulgate în termen record, datorită conjugării eforturilor tuturor factorilor de decizie.

Totodată, Dodon a anunțat că acestea vor fi publicate în Monitorul oficial până la sfârșitul acestui an.

Președintele le-a mulțumit colegilor din Guvern și Parlament pentru responsabilitate, operativitate și colaborare productivă în procesul de elaborare a actelor normative cheie pentru dezvoltarea și asigurarea bunăstării țării.

Fluxul de știri
0