Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un avion de luptă SU-57 s-a prăbușit în Rusia: Ce s-a întâmplat cu pilotul

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaРепетиция воздушной части парада Победы
Репетиция воздушной части парада Победы - Sputnik Moldova
Abonare
Un avion de luptă SU-57, care aparținea fabricii de construcții aeronautice ”Gagarin” din Komsomolsk-pe-Amur, s-a prăbușit în apropiere de Habarovsk.

CHIȘINĂU, 24 dec - Sputnik. Un avion de luptă de generația a 5-a SU-57 s-a prăbușit în timpul unui zbor de testare, în apropiere de Habarovsk, anunță RIA Novosi.

Международный аэропорт Кишинева  - Sputnik Moldova
Societate
Incident la bordul unui avion pe Aeroportul din Chișinău: au intervenit oamenii legii

”Astăzi, în localitatea Komsomolsk pe Amur, s-a prăbușit un avion. Sistemul de catapultare a funcționat normal, astfel pilotul a rămas în viață”, au declarat reprezentanții serviciului de presă al fabricii de construcții aeronautice. Pilotul a fost preluat de un elicopter, dar nu se cunoaște încă starea de sănătate a acestuia.

Cauzele preliminare ale prăbușirii sunt o eroare de pilotaj sau o defecțiune la motor, anunță autoritățile locale. Anchetatorii au început operațiunea de căutare a cutiilor negre ale avionului de luptă.

Fluxul de știri
0