Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Crăciun pe nou și după – Ger de crapă pietrele

© Sputnik / Юрий Шестопалов / Accesați arhiva multimediaАномальные морозы в Югре
Аномальные морозы в Югре - Sputnik Moldova
Abonare
În această noapte vom avea temperaturi generoase pentru această perioadă a anului, la fel ca și mâine ziua, de Crăciun pe nou, dar iată ce ne așteaptă la sfârșit de săptămână.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Astăzi noaptea vom avea minime de +3.. +7 grade Celsius la nord, +4.. +6 la centru și +5.. +8 în sudul țării. Asta în timp ce pentru această perioadă, pe timp de noapte, mercurul ar trebuie să coboare mult sub gradația zero.

Ion Ștefăniță i-a felicitat pe cititorii Sputnik Moldova cu prilejul sărbătorilor de iarnă - Sputnik Moldova
Video
Ion Ștefăniță i-a felicitat pe cititorii Sputnik Moldova cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pe pagina sa de internet că mâine ziua, de ziua Nașterii Domnului pe nou, va ploua slab în toate cele trei regiuni ale Republicii Moldova.

În raioanele din nordul țării maximele vor varia între +5.. +8 grade Celsius, în cele de centru: +6.. +9, iar în raioanele din sudul Republicii Moldova: +7.. +10 grade Celsius.

Tot joi vor cădea ploi slabe în nordul și centrul țării, dar nu și în sudul ei.

Joi temperatura aerului va scădea, astfel că maximele înregistrate în timpul zilei vor fi la nord de doar +1.. +4 grade Celsius, +2.. +5 la centru și +3.. +6 la sud.

În noaptea de miercuri spre joi mercurul va coborî în termometre până la gradația 0.. +3 grade Celsius în raioanele de nord, +1.. +4 în cele de centru și +3.. +6 grade Celsius în sud.

În următoarele nopți și zile va fi tot mai frig, astfel că în noaptea de sâmbătă spre duminică vom avea deja geruri de până la -8 grade Celsius. Temperaturile joase se vor menține și luni, și marți.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza meteo 25 decembrie 2019
Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Crăciun pe nou și după – Ger de crapă pietrele - Sputnik Moldova
Prognoza meteo 25 decembrie 2019

Duminică și luni va ninge slab în nordul țării, luni și marți – în centru, iar marți va ninge slab și în sudul Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0