Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele moldovean Dodon și ambasadorul rus Vasnețov au făcut totalurile

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și ambasadorul Rusiei la Chișinău,  Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că în cadrul întrevederii cu Vasnețov a discutat despre relațiile moldo-ruse la această etapă.

Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova
Politică
Șeful statului s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Chișinău: Despre ce au discutat

"Am făcut bilanțul anului curent cu privire la relațiile bilaterale și am constatat cu satisfacție restabilirea și consolidarea semnificativă a dialogului strategic în toate domeniile, în pofida perioadei politice dificile din Republica Moldova", a scris Dodon pe Facebook.

Cei doi s-au referit și la planurile de perspectivă.

"Am examinat planul de acțiuni al țărilor noastre pentru anul 2020. În special, am menționat interesul comun față de semnarea și ratificarea cât mai rapidă a peste 10 de acorduri bilaterale în domeniul protecției sociale, readmisiei, migrației și a altor probleme actuale, a căror rezolvare o așteaptă ambele părți", a declarat șeful statului.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mai precizat că la sfârșitul întrevederii i-a dorit domnului Vasnețov și familiei sale un An Nou prosper și Crăciun fericit.

Fluxul de știri
0