Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor - Video

© Photo : DSECaravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor
Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă dă start Caravanei de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor.

CHIȘINĂU, 24 dec - Sputnik. Evenimentul a început în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde sunt  peste 20 de autospeciale de intervenţie decorate cu luminiţe.

În centrul Capitalei au loc concursuri distractive pentru copii. Cei mici se bucură și de cadouri. Mai mult, oamenii pot admira atmosfera de sărbătoare şi pot explora tehnica de intervenţie pregătită special de pompieri pentru sărbătorile de iarnă.

Autospecialele salvatorilor şi pompierilor vor face un tur pe străzile din Chişinău pentru ca fiecare locuitor, dar şi oaspete al Capitalei să admire mașinile de intervenție decorate de angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. În data de 25 decembrie Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor va ajunge în mai multe localităţi din ţară.

Scopul acţiunii realizate de IGSU este de a preveni riscurile şi a disemina regulile de apărare împotriva incendiilor în perioada sărbătorilor de iarnă, dar şi de a crea o dispoziţie frumoasă în prejma Crăciunului şi Anului Nou. 

Fluxul de știri
0