Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pățania unor ”businessmeni” moldoveni înainte de Revelion: Ce li s-a întâmplat - Video

CC0 / Pixabay / rawpixel / Strângere de mâna
Strângere de mâna - Sputnik Moldova
Abonare
Doi moldoveni, colegi de „business”, s-au ales și cu „afacerea” închisă, și cu marfa confiscată. Vezi cine le-a adus ghinion.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Doi moldoveni s-au pomenit înainte de sărbători fără „afacere”, dar și fără marfă. Aceasta le-a fost confiscată de ofițerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Poliției Capitalei. Cei doi bărbați de 50 și respectiv 59 de ani se ocupau cu contrafacerea și comercializarea produselor alcoolice și de tutungerie în adiacentul Pieței Centrale din Capitală.

În urma verificărilor, polițiștii au ridicat 20 de mii de țigări și 500 de litri de produse alcoolice, valoarea cărora constituie 50 de mii de lei. Cei doi „afaceriști” riscă amenzi până la 15 mii de lei cu confiscarea mărfurilor.

Poliția Capitalei solicită cetățenilor să procure produse doar din magazinele autorizate, altfel riscă să-și pună în pericol viața și sănătatea.

Fluxul de știri
0