Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Trei ani de mandat: De ce obstacole s-a lovit Igor Dodon în calitate de președinte - Video

© Sputnik / Rodion ProcaIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi se împlinesc trei ani de la învestirea lui Igor Dodon în funcția de șef de stat. Cu acest prilej, Președinția a realizat un filmuleț cu momentele-cheie care au marcat activitatea președintelui.

CHIȘINĂU, 23 dec - Sputnik. Igor Dodon a postat un filmuleț pe pagina sa de Facebook, în care sunt trecute în revistă mai multe evenimente politice importante din perioada mandatului său. 

Președintele a scris despre dificultățile de care s-a lovit în această funcție și despre climatul politic în care a activat. 

”A fost o perioadă cu multe încercări, atât pentru țară, cât și pentru mine personal, fiindcă am activat într-un mediu politic foarte dificil, chiar ostil. Am activat, ca președinte, în paralel cu un regim care impunea dictatul său asupra tuturor instituțiilor statului și își dorea să subordoneze cu orice preț și Președinția. Am rezistat însă și am ieșit învingător din acea confruntare, foarte periculoasă și plină de riscuri”, a menționat șeful statului.

Igor Dodon a remarcat însă că, o dată cu schimbarea cardinală în luna iunie a climatului politic, a fost posibilă deschiderea unor noi oportunități pentru dezvoltarea de mai departe a Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0