Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce așteaptă Zinaida Greceanîi de la relația economică cu Turcia – Foto

© Photo : facebook/ Zinaida GreceanîiZinaida Greceanîi cu deputați turci
Zinaida Greceanîi cu deputați turci - Sputnik Moldova
Abonare
Zinaida Greceanîi a avut astăzi o discuție cu parlamentari din Turcia, cu care a discutat despre cooperarea bilaterală în diverse domenii, în special în sfera economiei și în cea socială.

CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit luni, 23 decembrie cu deputați din Turcia, membri ai Grupului parlamentar de prietenie moldo-turc. Parlamentarii turci se află în Republica Moldova cu prilejul participării la festivitățile consacrate celei de-a 25-a aniversări a Unității Teritoriale Autonome (UTA) Găgăuzia.

În cadrul discuțiilor, părțile au remarcat relațiile bune de cooperare dintre Republica Moldova și Turcia în diverse domenii și și-au exprimat „interesul pentru extinderea continuă a acestora”, a scris Zinaida Greceanîi pe Facebook.

Zinaida Greceanîi a spus, în cadrul întrevederii, că relațiile economice și sociale bilaterale vor fi în ascensiune după ratificarea recentă, de către Parlamentul de la Chișinău, a Declarației Comune referitoare la instituirea Consiliului de Cooperare Strategică la Nivel Înalt dintre Republica Moldova și Republica Turcia.

Fluxul de știri
0