Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăuienii și administrația Capitalei vor monitoriza on-line evacuarea gunoiului

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019
Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Fiecare chișinăuian va putea să raporteze online administrației Capitalei problemele și neregulile ce țin de evacuarea gunoiului și de iluminatul stradal.

CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat că de săptămâna viitoare administrația Capitalei va lansa o aplicației prin care oamenii simpli vor putea să sesizeze Primăria cu privire la problemele ce țin de evacuarea gunoiului și de iluminatul stradal.

"Săptămâna viitoare lansăm prima aplicație de interacțiune on-line cu cetățenii - "EuChisinau.md". Cetățenii ne vor putea raporta problemele. Am pus primele două module, este vorba despre gunoi și iluminat, la care vom interacționa direct. Cetățenii pot să fotografieze, să ne transmită nouă demersul și noi deja îl luăm în lucru", a declarat Ceban.

El a făcut acest anunț în cadrul unui dialog cu președintele Igor Dodon și pe care șeful statului l-a postat pe Facebook, la rubrica tradițională "Președintele răspunde".

 

Fluxul de știri
0