Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce i-a transmis președintele Dodon omologului său francez

© Sputnik / Alexey Vitvitsky / Accesați arhiva multimediaПрезидент Франции Эммануэль Макрон
Президент Франции Эммануэль Макрон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare președintelui francez Emanuel Macron cu ocazia zilei sale de naștere. Șeful statului i-a urat omologului său multă sănătate și spor în activitatea sa de mare responsabilitate.

CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Președintele Republicii Moldova l-a felicitat pe șeful statului francez, Emanuel Macron, cu ocazia  zilei sale de naștere. Liderul de la Paris împlinește, astăzi, 42 de ani.

”Adresez cele mai sincere și calde felicitări Președintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron, cu prilejul zilei de naștere. În acest context aniversar, țin să-mi exprim satisfacția vizavi de caracterul ascendent al relațiilor tradiționale de prietenie existente între Republica Moldova și Republica Franceză, bazate pe valori și idealuri comune. Reconfirm, totodată, importanța pe care o acordă țara noastră aprofundării parteneriatului moldo-francez, precum și disponibilitatea Republicii Moldova de a consolida dialogul în domenii prioritare, spre beneficiul popoarelor noastre, în spiritul colaborării reciproc avantajoase”, se arată în mesajul președintelui .

Emanuel Macron s-a născut în data de 21 decembrie 1977. Acesta a fost ales președinte al Franței în data de 7 mai 2017, după ce acumulat 66 la sută în turul doi de scrutin

Fluxul de știri
0