Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video - Moldoveni blocați într-un avion Air Moldova: Ce se întâmplă

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Haos și panică pe Aeroportul ”Henri Coandă” din București. Mai mulți moldoveni sunt blocați într-un avion de mai bine de șase ore.

CHIȘINĂU, 20 dec – Sputnik. Peste o sută de moldoveni sunt blocați pe Aeroportul Internațional ”Henri Coandă” din București. Oamenii au fost lăsați în avion mai bine de șase ore.

Moldovenii susțin că au devenit victime din cauza datoriilor enorme pe care le are Air Moldova față de aeroportul de la București.

”Căpitanul ne-a anunțat că el și-a terminat ziua de lucru și merge la hotel să doarmă 10 ore. Noi de 7 ore am pornit din Bologna, Italia. La Chișinău trebuia să ajungem la 1:20 noaptea, nu am putut ateriza pe ceață și cursa a fost redirecționată spre București. De mai mult de 3 ore stăm în avion pe aeroportul din București. Căpitanul va merge la nani, iar pasagerii lăsați fără soluții pe aeroport”, a scris una dintre pasagere pe pagina de Facebook.

Solicitat de Sputnik Moldova să ne explice ce se întâmplă, serviciul de presă al companiei Air Moldova ne-a spus să trimitem o solicitare în scris.

Revenim cu detalii.

Fluxul de știri
0