Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Premierul Ion Chicu se află printre pasagerii blocați în avion? Ce a scris pe Facebook

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu
Premierul Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Ion Chicu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook cu referire la incidentul produs pe Aeroportul ”Henri Coandă” din București.

CHIȘINĂU, 20 dec - Sputnik. Prim-ministrul Ion Chicu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, din care rezultă că s-ar afla printre pasagerii avionului blocat de mai bine de șase ore pe Aeroportul ”Henri Coandă” din București.

”Buna dimineața, dragi prieteni! Împreuna cu mulți oameni care se grăbesc la Chișinău, stam în așteptarea timpului potrivit. Cât nu învață omul, natura e mai puternică. Ceața la Chișinău a împiedicat aterizarea navelor și am rămas blocați la București. Oamenii întârzie la examene și întâlniri”, a menționat Ion Chicu. 

Premierul a precizat că pentru remedierea problemei s-a implicat ambasada Republicii Moldova la București și a oferit transport pentru unii oameni care aveau de ajuns la o înmormântare.

Pasagerii blocați în avion susțin că au devenit victime din cauza datoriilor enorme pe care le are Air Moldova față de aeroportul de la București.

”Căpitanul ne-a anunțat că el și-a terminat ziua de lucru și merge la hotel să doarmă 10 ore. Noi de 7 ore am pornit din Bologna, Italia. La Chișinău trebuia să ajungem la 1:20 noaptea, nu am putut ateriza pe ceață și cursa a fost redirecționată spre București. De mai mult de 3 ore stăm în avion pe aeroportul din București. Căpitanul va merge la nani, iar pasagerii lăsați fără soluții pe aeroport”, a scris una dintre pasagere pe pagina de Facebook.

Solicitat de Sputnik Moldova să ne explice ce se întâmplă, serviciul de presă al companiei Air Moldova ne-a spus să trimitem o solicitare în scris. Revenim cu detalii.

Fluxul de știri
0