Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Toleranța unor moldovence nu are limite: Ce a făcut o femeie lovită cu ciocanul în cap

CC0 / Pixabay / Pavlofox / Pumn
Pumn - Sputnik Moldova
Abonare
Violența în familie este un fenomen răspândit în Moldova, dar unele cazuri te fac să crezi că victimele abuzurilor suferă de ”sindromul Stockholm”, adică manifestă un atașament față de agresori.

CHIȘINĂU, 20 dec - Sputnik. O femeie în vârstă de 62 de ani a fost lovită de soț cu ciocanul în cap, în timpul unui conflict, iar după ce cazul a ajuns în atenția oamenilor legii, victima le-a cerut procurorilor să nu-l pedepsească pe agresorul său. 

Hoț - Sputnik Moldova
Imagini de groază: O femeie, bătută și călcată cu automobilul - Video

Totul s-a întâmplat în satul Chetroșica Nouă din raionul Edineț. Procuratura Generală anunță că bărbatul în vârstă de 56 de ani a consumat alcool împreună cu soția și oaspeții care erau în casa lor. La un moment dat, femeia i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. Furios, bărbatul a luat un ciocan și a lovit-o cu el de trei ori în cap. 

Cazul a ajuns în atenția Procuraturii Edineț și, deși victima abuzului le-a cerut oamenilor legii să nu-l pedepsească pe cel care putea să o omoare, judecătorii l-au condamnat la închisoare cu suspendare.

Procurorii anunță că bărbatul și-a mai bătut soția cu cruzime de cel puțin trei ori înainte de acest incident.

El a fost condamnat la trei ani de închisoare în penitenciar de tip semiînchis pe un termen de 3 ani. În plus, va presta 200 de ore de muncă în folosul comunității, mai exact - va îngriji cimitirul din sat.

Fluxul de știri
0