Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alertă de călătorie: Vezi despre ce țară este vorba

© Photo: Twitter / Ivan the SharpsterFurtuna Timisoara
Furtuna Timisoara - Sputnik Moldova
Abonare
Externele de la Chișinău avertizează cetățenii moldoveni care se află sau vor să călătorească în Spania că Agenția de Meteorologie de Stat spaniolă a emis un Cod portocaliu de furtună, ploi și intensificări ale vântului, care afectează 44 de provincii.

CHIȘINĂU, 20 dec - Sputnik. Ministerul de Externe de la Chișinău a emis o alertă de călătorie în Spania, motivul fiind Codul portocaliu de ploi și intensificări ale vântului emis Agenția de Meteorologie de Stat spaniolă  pentru 19-22 decembrie. Potrivit autorităților spaniole furtuna Elsa face ravagii în nordul și centrul regatului, unde se înregistrează inundații, blocaje rutiere, căderi de copaci. 

Furtună - Sputnik Moldova
Furtuni violente în Italia: Plaje şi case distruse, cum va fi vremea în weekend - Video

Viteza vântului ajunge până la 160 de km pe oră. În unele regiuni, precipitațiile ajung la 100 de litri pe metru patrat. Două persoane și-au pierdut viața.

Cea mai afectată municipalitate este Nerva, provincia Huelva. În cazul unor situații de urgență, cetățenii Republicii Moldova sunt îndemnați să apeleze Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei.

Fluxul de știri
0