Martor, despre împușcăturile din centrul Moscovei: Oamenii credeau că sunt artificii

© Sputnik / Anton Denisov / Accesați arhiva multimediaMoscow Kremlin
Moscow Kremlin - Sputnik Moldova
Abonare
O persoană necunoscută a deschis focul pe strada Bolșaia Lubianka din Moscova, există victime. Atacatorul a fost neutralizat.

CHIȘINĂU, 20 dec – Sputnik. Un martor ocular, pe nume Vladimir Adyasov, a relatat pentru RT că atunci când au început împușcăturile pe Bolșaia Lubianka, în centrul Moscovei, oamenii au crezut că se aud zgomote provocate de focuri de artificii. Polițiștii însă au început să le strige oamenilor să fugă.

Здание Министерства безопасности РФ в Москве - Sputnik Moldova
Rusia
Un necunoscut a deschis foc asupra sediului FSB din Moscova - Video

„Am ieșit la 18:01 dintr-un magazin de pe podul Kuznețki. Și s-au auzit zgomotele. La început, oamenii au crezut că este vorba despre un foc de artificii. Dar apoi... polițiștii care erau acolo (care stau de obicei în fața acestei clădiri și reglementează traficul) au făcut o mișcare foarte inteligentă - au început să le strige oamenilor să nu stea și să privească, dar să fugă", a spus martorul ocular.

Potrivit acestuia, după îndemnul polițiștilor, oamenii au început să alerge. Bărbatul a spus că dorea să rămână să filmeze, dar că apoi i-a fost teamă că „vreun glonte va ricoșa”.

El a menționat că sunetele împușcăturilor erau surde. Potrivit martorului, împușcăturile au durat vreun minut și jumătate.

„De obicei - una, două, trei împușcături, dar acum au fost multe. Nici nu pot număra, dar au fost multe. Într-atât de dese au fost”, a spus Adyasov.

Anterior, FSB a informat că o persoană necunoscută a deschis focul pe strada Bolșaia Lubianka din Moscova, există victime. Atacatorul a fost neutralizat.

Președintele Vladimir Putin a fost informat despre împușcăturile care au avut loc pe Bolșaia Lubianka, în centrul Moscovei, a declarat secretarul de presă al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov.

„Bineînțeles că președintelui i s-a raportat”, a declarat Peskov, citat de RT.

Fluxul de știri
0