Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon se află la Moscova: Care este scopul vizitei oficiale

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Igor Dodon se află într-o vizită în capitala Federației Ruse, unde are planificate mai multe întrevederi importante.

CHIȘINĂU, 19 dec - Sputnik. Șeful statului se va întâlni astăzi cu conducerea de vârf a Federației Ruse și cu Patriarhul Kiril.

Президент РФ Владимир Путин и президент Молдавии Игорь Додон (справа) во время встречи в рамках саммита Высшего Евразийского экономического совета и глав приглашенных государств во Дворце независимости в Нур-Султане - Sputnik Moldova
Politică
Ce i-a urat lui Putin președintele Dodon
Pe agenda președintelui figurează și o întrevedere cu vicepremierul rus Dmitri Kozak. 

Mâine, Igor Dodon va pleca la Sankt Petersburg, unde va avea loc ședința informală a liderilor CSI, la care a fost invitat și președintele moldovean de către liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Tot acolo va avea loc și întrevederea liderilor țărilor membre ale Uniunii Eurasiatice, în care Moldova are statut de observator.

Igor dodon a confirmat că în cadrul acestei vizite în Federației Rusă va avea o întrevedere și cu omologul său rus, Vladimir Putin.

Fluxul de știri
0