Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anunț important pentru proprietarii de mașini Mercedes: Automobilele, rechemate în service

© AP Photo / Gero BreloerMercedes-Benz
Mercedes-Benz - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Mercedes-Benz Romania desfășoară o amplă campanie de rechemare în service a automobilelor vândute, pentru a remedia o eroare de fabricație.

CHIȘINĂU, 19 dec - Sputnik. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor de la București a fost informată de către Mercedes-Benz Romania SRL despre campania de rechemare în service a vehiculelor vândute pentru a înlătura o problemă de fabricație.

Potrivit ANPC, este vorba despre înlocuirea tabloului de bord a mașinilor produse pe parcursul lunilor ianuarie-februarie ale acestui an. În aceste automobile urmează să fie înlocuit tabloul de bord.

Mercedes-Benz anunță că în cadrul monitorizării globale a produselor, Dalaimer AG a constatat că la anumite motive V-Class este posibil ca în momentul activării airbagului clapeta din plastic din fața pasagerului să se rupă, astfel efectul de retenție nu mai poate fi garantat.În plus, clapeta în ansamblu, sau fragmente din clapetă s-ar putea desprinde și ar putea fi propulsate în habitaclu, crescând astfel riscul de rănire a persoanelor aflate în vehicul.

Fluxul de știri
0