Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident fatal la Drochia: Ar fi fost produs de un angajat al MAI

CC0 / Pixabay / Free-Photos / accident
accident - Sputnik Moldova
Abonare
Două femei au fost spulberate de o mașină la Drochia. Una dintre ele a murit pe loc, iar cea de-a doua a fost transportată de urgență la spital.

CHIȘINĂU, 18 dec - Sputnik. Un bărbat a accidentat grav doi pietoni în această dimineață în orașul Drochia. Șoferul are 22 de ani și ar fi angajat al Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, activând în calitate de salvator-pompier. Cel puțin asta scrie presa locală citând surse din Poliție. Acest lucru nu a fost însă confirmat, dar nici infirmat de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc.  

Accident la Ceadîr-Lunga - Sputnik Moldova
Accidente
Accident grav în Capitală: Doi maturi și un copil au ajuns la spital

”Un automobil alb de model Dacia Logan, condus de un bărbat de 22 de ani, din raionul Drochia, se deplasa din satul Tarigrad spre orașul Drochia. Acesta a tamponat două femei, de 52 și 46 ani, care se deplasau pe partea dreapta a carosabilului. In urma impactului, una dintre victime a decedat pe loc, iar cealaltă a fost transportată la Spitalul Raional Drochia. Șoferul a fost testat dacă a consumat sau nu alcool. Alcooltestul a arătat că bărbatul avea o concentrație în aerul expirat de 0,51 mg/l. La moment se investighează toate circumstanțele producerii accidentului”, a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc. 

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Fluxul de știri
0