Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii în cazul tinerilor morți la Hâncești: Cauzele preliminare - Video

© SputnikCasă de locuit
Casă de locuit  - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au venit cu detalii despre moartea celor trei tineri de la Hâncești. Au fost găsiți fără suflare de un vecin.

CHIȘINĂU, 17 dec - Sputnik. Oamenii legii au fost alertați de un bărbat aseară, în jurul orei 21:20. Acesta le-a spus polițiștilor că în domiciliul vecinului său din orașul Hâncești au fost găsite 3 cadavre, doi bărbați și o femeie.

Moarte cu multe semne de întrebare: Trei tineri, găsiți fără suflare la Hâncești - Video>>>

La fața locului s-a deplasat grupul operativ și de urmărire penală în plină componență: conducerea Inspectoratului de Poliție Hâncești, medicul legist, inspectorii IGSU și medicii de pe ambulanță.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că locuința în care s-a produs tragedia aparține tatălui unuia dintre tinerii decedați. Băiatul s-ar fi întors recent de peste hotare și împreună cu un taximetrist și o tânără care lucra dispecer la firma de taxi au consumat produse alimentare și alcool. 

Cel mai probabil, tinerii au murit intoxicați cu o substanță necunoscută. Cadavrele au fost găsite în casă fără semne vizibile de moarte violentă. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Fluxul de știri
0