Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon pleacă mâine la Moscova: Întrevederi cu președintele Putin și partiarhul Kiril

© Sputnik / Miroslav RotariCei mai buni 100 de absolvenți ai promoției 2019, premiați de Igor Dodon
Cei mai buni 100 de absolvenți ai promoției 2019, premiați de Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Mâine seară președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va pleca într-o vizită la Moscova, unde va avea întrevederi cu "conducerea de vârf a Federației Ruse și cu patriarhul Kiril".

CHIȘINĂU, 17 dec – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat la postul public de televiziune că la Moscova va avea întrevederi cu conducerea de vârf a Federației Ruse și cu patriarhul Kiril.

Igor Dodon la Consiliul Republican PRSM - Sputnik Moldova
Politică
Va candida sau nu președintele Igor Dodon la scrutinul prezidențial din anul viitor?

Iar vineri, de la Moscova, va zbura la Sankt Petersburg, unde are loc ședințe neformală a liderilor CSI, la care a fost invitat și președintele moldovean de către președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. Tot acolo va avea loc și întrevederea liderilor țărilor membre ale Uniunii Eurasiatice, în care Moldova are statut de observator.

Igor dodon a confirmat că în cadrul acestei vizite în Federației Rusă va avea o întrevedere și cu omologul său rus, Vladimir Putin.

"Va fi și o întrevedere oficială cu domnul Putin, la care vom trasa obiectivele pentru anul viitor", a menționat Igor Dodon.    

Fluxul de știri
0