Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul de Interne, la izolatorul de poliție din Edineț: Vezi cum a ajuns

© Sputnik / Vitaly Belousov / Accesați arhiva multimediaArest
Arest - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Afacerilor Interne a fost ieri la izolatorul din Edineț. Acesta a mers să vadă condițiile de detenție din celulele izolatorului.

CHIȘINĂU, 16 dec – Sputnik. Persoanele reținute în izolatorul Inspectoratului de Poliție Edineț vor dormi pe paturi metalice, vor avea băi moderne și vor asculta muzică, chiar în celulă.

Pavel Voicu - Sputnik Moldova
Scandalos: Pavel Voicu spune cine controlează contrabanda cu țigări și alcool

Asta după ce în cadrul unui program finanțat de Uniunea Europeană cu cinci milioane de lei, cele șapte celule ale instituției au fost renovate și modernizate.

Acestea dispun de camere de supraveghere, paturi metalice cu saltele ignifuge, baie, climatizor şi chiar muzică.

Presa regională scrie că toate celulele sunt monitorizate în regim real și sunt conectate la un sistem de comunicare cu deținutul.

Pavel Voicu face dezvăluiri: Care sunt prioritățile Ministerului Afacerilor Interne>>>

Totodată, în izolator a fost amenajat un punct medical și o celulă pentru persoanele cu nevoi speciale sau cele care au claustrofobie.

La deschiderea oficială a izolatorului a fost prezent și Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu. Acesta a spus că până la sfârşitul anului 2020, în Republica Moldova, vor fi renovate 15 izolatoare de detenţie preventivă.

Fluxul de știri
0