Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăul a văzut de toate, dar asta întrece orice măsură - Video

© Sputnik / Yana ZaharovaУлица Кишинева поздней осенью
Улица Кишинева поздней осенью - Sputnik Moldova
Abonare
Chișinăul este tot un sat, însă ceva mai mare – astfel își explică unii imaginile filmate în sectorul Botanica al Capitalei.

CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. Chișinăuienii s-au deprins deja cu toate ciudățeniile pe care le văd pe străzile Capitalei. Acestea provoacă și revoltă, însă de cele mai multe ori oamenii se amuză copios. Este și cazul acestei postări de pe Facebook.

Două capre care se plimbă nestingherite printre blocuri în sectorul Botanica au fost filmate de un trecător. Chiar dacă haitele de câini vagabonzi și pisicile fără stăpân nu mai miră pe nimeni, caprele sunt totuși ceva mai neobișnuite pentru peisajul citadin.

Din imagini se vede că caprinele se plimbă de capul lor, căutând probabil un fir de iarbă. Întrebarea este pe unde o fi stăpânul. Să fie oare vreun locatar al blocurilor din preajmă?

Utilizatorii s-au întrecut în comentarii dintre cele mai amuzante. Unii au afirmat că Chișinăul se transformă treptat într-un sat mai mare. Alții au spus că caprele s-au pornit în căutarea lui Moș Crăciun, iar cineva și-a amintit de caprele Irinucăi din ”Amintirile” lui Ion Creangă.

Una dintre persoane a scris că a mai văzut caprele acolo, acum câteva zile, și că erau chiar mai multe. Cât timp oamenii încearcă să dezlege misterul apariției caprelor de la Botanica, noi credem totuși că acestea au ajuns cu bine la locul de ”dislocare”. Sperăm ca stăpânul animalelor să confirme acest lucru.

Fluxul de știri
0