Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban și soția sa, așa cum nu i-ai mai văzut: Iată cum au apărut în public

© Sputnik / Miroslav RotariИон Чебан на выборах в Кишиневе
Ион Чебан на выборах в Кишиневе - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Primarul Chișinăului și soția acestuia au apărut în public altfel decât ne-am obișnuit să-i vedem. Cei doi au reușit să impresioneze.

CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, împreună cu soția sa petrec acest week-end la București.

După ce ieri dimineață cei doi soți postat pe Facebook o poză în care apar în ghete și blugi, spre seară lucrurile au luat o întorsătură neobișnuită. Ceban, alături de soție dar și de o parte din echipa Primăriei, au participat la Gala Excellence Awards, desfășurată la București.

Este vorba de Gala comunității de afaceri și Asociației dezvoltatorilor imobiliari din România.

Ion Ceban spune că participarea la acest eveniment a fost o oportunitate de a face un apel la oamenii de afaceri din România să investească în Republica Moldova și Chișinău.

„Am mulțumit pentru toate proiectele de suport oferite de Guvernul României, Primăria București și municipiile și orașele care ajută Republica Moldova, Chișinăul și comunitățile noastre. Am făcut apel către toți cei care pot să vină și să investească în Moldova și Chișinău, să vină neapărat”, a scris Ceban.

Totodată, primarul spune că au convenit ca până la sfârșitul iernii să fie organizat un for al oamenilor de afaceri și investitorilor unde vor conveni asupra proiectelor comune.

Fluxul de știri
0