Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon, apariţie neaşteptată în centrul Capitalei: Iată cum a fost surprins - Video

© Sputnik / Rodion ProcaИгорь Додон и семья
Игорь Додон и семья - Sputnik Moldova
Abonare
Şeful statului şi-a scos astăzi familia la o plimbare prin centrul Chişinăului. Imagini video au fost postate pe reţelele de socializare.

CHIŞINĂU, 15 dec – Sputnik. Oamenii care au venit astăzi la Târgul de Crăciun din centrul Capitalei au avut surpriza să-l vadă acolo pe preşedintele ţării Igor Dodon împreună cu familia.

Dodon a venit cu copii şi soţia să se bucure de atmosfera de sărbătoare, iar cel mic a fost impresionat se pare cel mai mult de carusel.

Mulţi dintre cei aflaţi în piaţă au dorit să facă fotografii cu şeful statului şi mezinul acestuia, iar el a acceptat cu amabilitate. La un moment dat, şedinţa foto cu preşedintele părea să fie cea mai mare preocupare a oamenilor aflaţi acolo.

Centrul Capitalei, împodobit deja pentru apropiatele sărbători de iarnă, a devenit în aceste zile un punct de atracţie pentru locuitorii şi oaspeţii oraşului, chiar dacă inaugurarea oficială a Târgului de Crăciun va acea loc abia pe data de 21 decembrie .

Fluxul de știri
0