Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În România ninge ca-n poveste: Cât de mare este stratul de zăpadă - Video

© Photo : Facebook / Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii RutiereAcțiunea de debarasare a copacilor căzuți pe DN13A, între Vlăhița și Miercurea Ciuc, județul Harghita
Acțiunea de debarasare a copacilor căzuți pe DN13A, între Vlăhița și Miercurea Ciuc, județul Harghita - Sputnik Moldova
Abonare
De aseară, în județul Gorj, mai exact în localitatea Rânca a început să ningă, spre bucuria turiștilor. Stratul de zăpadă este deja destul de consistent.

CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Salvamontiștii le recomandă turiștilor să fie echipați corespunzător. Autoritățile spun că sunt pregătite să acționeze în condiții de iarnă.

Astfel, districtul Rânca are în cele două depozite peste 1000 de tone de material antiderapant.

Circulaţia rutieră pe DN 67C, Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, a fost închisă încă pe 29 octombrie în contextul prognozei făcute de meteorologi, informează antena3.ro

Reprezentanții Secției Drumuri Naționale Târgu Jiu informează că în perioada 29 octombrie – 1 iunie 2020 circulația rutieră va fi închisă pe Transalpina, adică DN67C între Rânca și Obârșia Lotrului – km 34+800- km 59+800 – pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a prognozei meteo din perioada de iarnă.

În zonă se lucrează deja, acționându-se cu autofreza pentru asigurarea gabaritului drumului, anunță drumarii.

Reprezentanții Secției de Drumuri spun că iarna nu i-a luat prin surprindere.

”#iarna20192020 nu ne-a luat prin surprindere!”, au scris aceștia. 

În Republica Moldova nu sunt prognozate deocamdată ninsori. Meteorologii au anunțat precipitații sub formă de ploaie la sfârșitul săptămânii.

Fluxul de știri
0