Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu a vorbit despre soț, înfierea unui copil și cine îi ducea mâncare la Guvern

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu  - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul premier Maia Sandu a vorbit se pare că în premieră despre soț, adopția unui copil, salariul de prim-ministru și a spus cine îi ducea mâncare la Guvern.

CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnik. Maia Sandu vrea să înfieze un copil. Fostul premier a făcut această dezvăluire într-un interviu realizat de vloggerul Dorin Galben.

Sandu a precizat că a studiat procedura și că nu va renunța la acest gând.

„M-am gândit și am și încercat să investighez procedurile. Nu am renunțat la acest lucru. Din păcate, din ce am înțeles există niște procese viciate și există și corupție în tot acest proces. Sper, într-o zi, să reușesc să mă clarific”, a spus ea.

În cadrul aceluiași interviu, Sandu a mai spus că deseori era întrebată când se va mărita, iar astfel de întrebări o deranjau.

„Demult nu mai primesc această întrebare. Nu-mi mai amintesc ce răspunsuri aveam, dar știu că le spuneam că sunt în căutarea omului perfect, pe care nu l-am găsit”, a menționat Maia Sandu.

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Politică
Ce nu mai poate face Maia Sandu și îi roagă pe alții să o facă – Detalii

Întrebată dacă regretă că s-a dedicat mai mult carierei profesionale decât vieții personale, politiciana spune că nu are regrete legate de acest aspect.

Vloggerul a mai întrebat-o ce și unde mănâncă premierii.

„Eu am refuzat să mi se pregătească mâncarea. Nu am mâncat nici la cantina Casei Guvernului. Nu știu acum, dar pe vremuri calitatea nu era cea mai grozavă. În fiecare zi primeam mâncare la Guvern de la mătușile mele”, a dezvăluit fostul prim-ministru.

Maia Sandu, așa cum nu ai mai văzut-o: Cum a apărut în fața presei - Foto>>>

Întrebată de Dorin Galben câți bani primea în calitate de premier, Maia Sandu a declarat că salariul brut era de aproximativ 19 mii de lei, iar cel net cobora până la 15 mii, fără a beneficia de alte adaosuri la salariu.

Fluxul de știri
0