Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban i-a propus „de lucru” lui Dorin Chirtoacă: Vezi despre ce este vorba

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019
Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Ședința Consiliului Municipal de astăzi a început cu un moment amuzant. Eroii sunt nimeni alții decât actualul și fostul primar al Capitalei.

CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnik. Ion Ceban i-a găsit de lucru fostului primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Asta după Chirtoacă s-a îndrijit de felul în care sunt aranjate drapelele din sala de ședințe a Primăriei.

Noua administrație a Capitalei închide gheretele stradale pe-un cap: Anunțul lui Ceban>>>

Înaintea ședinței consiliului municipal, liderul liberal s-a ridicat de la masa de lucru și a aranjat pânza drapelelor. În tot acest timp primarul, Ion Ceban i-a mulțumit colegului său și l-a îndemnat să se ocupe de asta de acum încolo.

„Vă mulțumesc mult, domnule Chirtoacă. Propun ca, de fiecare dată, la începutul ședinței, să faceți acest lucru. Să aveți grijă. Noi o să vă mulțumim. Este un lucru nobil. Vă mulțumesc foarte mult”, a conchis Ceban.

Dorin Chirtoacă a devenit consilier municipal după alegerile locale generale din această toamnă. Anterior, acesta a fost primar al Chișinăului în trei mandate.

Fluxul de știri
0