Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Isprava unui cuplu: Tură prin oraș cu o mașină furată - Video

CC0 / Pixabay / Aghilms / mașină
mașină  - Sputnik Moldova
Abonare
Un cuplu din Capitală a furat o mașină pentru a da o tură prin oraș. Cei doi au avariat automobilul și l-au lăsat pe marginea drumului.

CHIȘINĂU, 12 dec - Sputnik. Un bărbat a sunat la Poliție și a declarat că i-a fost furată mașina care era parcată pe bulevardul Negruzzi din Capitală. La locul faptei s-au deplasat imediat oamenii legii. Proprietarul, un bărbat de 40 de ani, le-a spus polițiștilor că automobilul de model ”Chevrolet Aveo” a fost parcat pe bulevardul Negruzzi, iar când a venit să-l ia, nu l-a mai găsit. Suma prejudiciului a fost estimată la 125 000 de lei.

Polițiștii imediat au dispus un șir de măsuri speciale de investigație pentru a găsi hoțul și automobilului. Astfel, mașina a fost găsit avariată pe strada Odesa din Capitală. Polițiștii au ridicat imaginile video de pe camerele de supraveghere și au identificat persoanele care au furat mașina. Ulterior, în urma măsurilor de investigație, suspecții au fost reținuți de ofițerii de investigație fiind escortați la inspectoratul de poliție pentru audieri.

Este vorba de un bărbat de 35 de ani și o femeie de 29 de ani, care trăiesc în concubinaj. Ei și-au recunoscut vina comunicând că au observat că automobilul nu este încuiat și cheile erau în interior, astfel au decis să-l ia pentru a da o tură.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furtul mijlocului de transport. Ambii suspecți au fost plasați în arest pentru 72 de ore. Conform legislației penale în vigoare, aceștia riscă închisoare pe un termen de la 3 până la 5 ani.

Fluxul de știri
0