Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vreme cu surprize: Meteorologii au anunțat iarăși ninsori

© Sputnik / Miroslav RotariСнег
Снег  - Sputnik Moldova
Abonare
În această noapte, temperaturile au coborât ușor sub valoarea de zero grade, iar meteorologii au anunțat precipitații mixte.

CHIȘINĂU, 11 dec – Sputnik. Vremea va fi și astăzi destul de caldă pentru acest interval. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat temperaturi maxime de până la +6..+8 grade Celsius.

Minimele nocturne oscilează în continuare între -3..-1 un grad. Totodată, în nordul și sudul țării au fost anunțate precipitații slabe sub formă de lapoviță.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatMeteo Moldova: Prognoza pentru următoarele 7 zile
Vreme cu surprize: Meteorologii au anunțat iarăși ninsori - Sputnik Moldova
Meteo Moldova: Prognoza pentru următoarele 7 zile

Precipitațiile vor conteni joi, însă vor reveni la sfârșitul săptămânii, când sunt anunțate ploi în toată țara, pe alocuri puternice.

Temperaturile însă vor crește și vor atinge sâmbătă și duminică chiar +10..+12 grade Celsius.

De menționat că, potrivit estimărilor meteorologilor români, temperaturile în luna decembrie vor fi în general peste media acestei perioade, astfel că sunt puține șanse să ne bucurăm de Crăciunul pe stil nou și de Revelion de zăpadă și vreme cu adevărat de iarnă.

Fluxul de știri
0