Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O nouă întrevedere Dodon-Vasnețov: Ce au discutat oficialii

© Photo : Facebook / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон и посол России в республики Олег Васнецов
Президент Молдовы Игорь Додон и посол России в республики Олег Васнецов - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului a avut o nouă întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, cu care a discutat evoluțiile relațiilor bilaterale.

CHIȘINĂU, 11 dec - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a discutat astăzi cu ambasadorul Rusiei în Moldova, Oleg Vasnețov, detaliile vizitei sale de lucru în Federația Rusă. Șeful statului a oferit detalii într-o postare pe pagina sa de Facebook.

”Am examinat detalii ce țin de vizita de lucru în Federația Rusă, preconizată pentru perioada 18-20 decembrie, unde voi avea o serie de întrevederi bilaterale și voi participa la summit-ul informal al Uniunii Economice Eurasiatice și al Comunității Statelor Independente”, a precizat președintele.

De asemenea, președintele țării și ambasadorul rus au vorbit și despre relațiile bilaterale și intensificarea acestora. Cei doi oficiali au subliniat că există un potențial nevalorificat de dezvoltare, fiind necesară aprofundarea în continuare a relațiilor.

Fluxul de știri
0