Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cod Galben de ceață: Iată cât de gravă va fi situația – nu vom vedea nici Luna Plină

Inspectoratul Național de Patrulare
Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a instituit Cod Galben de ceață pentru ziua de joi, 12 decembrie. Vizibilitatea va fi redusă. Conducătorii auto sunt îndemnați să conducă cu prudență.

CHIȘINĂU, 11 dec – Sputnik. Ceața a cuprins Chișinăul și întreaga Moldovă în după-amiaza zilei de miercuri. Pe parcursul nopții, densitatea ceții va crește.

Загадочный объект - Sputnik Moldova
Lumini misterioase pe cer: Nimeni nu poate explica fenomenul - Video

Pentru joi, 12 decembrie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a instituit Cod Galben de ceață pe parcursul întregii zile.

Vizibilitatea va fi redusă – de până la 200 de metri şi chiar mai slabă.

În condiții de ceață, Poliția îi îndeamnă pe conducătorii auto să manifeste prudență maximă.

De menționat că Luna urmează să atingă faza plină în dimineața de 12 decembrie, la orele 7:12. Spre dezamăgirea astronomilor amatori, ceața densă va împiedica în această noapte observarea fenomenului.

Pentru joi, pe parcursul zilei, meteorologii anunță maxime 2..5 grade Celsius în nord, 3..6 grade în centru și 4..7 grade în sud. Cerul va fi parțial acoperit. În noaptea de miercuri spre joi se vor înregistra înghețuri de până la minus 1..2 grade regiunile de nord și centru.   

Fluxul de știri
0