Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Puși la pământ de polițiști - iată ce făceau doi bărbați și-o fată în Capitală

© Pixabay / the3catsCocaină
Cocaină - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerii de investigații au destructurat un grup criminal organizat care comercializa droguri de tip PVP în proporții deosebit de mari.

CHIȘINĂU, 10 dec - Sputnik. Ofițerii Direcției Combatere a Criminalității Organizate a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au reținut în flagrant doi bărbați în vârstă de 24 și 40 de ani și o tânără  de 19 ani, locuitori ai municipiul Chișinău, în timp ce aceștia realizau tranzacția de comercializare a substanțelor psihotrope de tip PVP în proporții deosebit de mari.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților au fost ridicate droguri de tip PVP, ambalaje, dar și aparate artizanale pentru consumul substanțelor stupefiante.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, săvârșită de un grup criminal organizat sau de o organizație criminală ori în favoarea acestora, în proporții deosebit de mari, conform art. 2171 alin. (4) lit. b) și d) Cod penal. În privința celor doi bărbați a fost emis mandat de arest pe un termen de 30 de zile, iar femeia se află în arest la domiciliu. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 15 ani.

Fluxul de știri
0