Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Turcii vor elabora un plan de dezvoltare a Chișinăului: Iată ce intenție are Ion Ceban

© Photo : Facebook / Ion CebanPrimarul Chișinăului Ion Ceban și primarul orașului Kocaeli, Tahir Buyukaki
Primarul Chișinăului Ion Ceban și primarul orașului Kocaeli, Tahir Buyukaki - Sputnik Moldova
Abonare
Situația municipiului Chișinău va fi evaluată de specialiști turci. La o astfel de înțelegere a ajuns primarul Chișinăului cu cel al municipiului Kocaeli, Turcia.

CHIȘINĂU, 10 dec – Sputnik. Un grup de specialiști turci vor evalua situația Chișinăului în cel mai scurt timp, anunță primarul general al Capitalei, Ion Ceban.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ceban anunță că a convenit cu primarul municipiului Kocaeli, Turcia, Tahir Buyukaki, ca între cele două orașe să existe „un acord de înfrățire, pentru parteneriate largi de colaborare în diverse domenii, cum ar fi social-cultural, sport, infrastructură, transport, dar și altele”.

„Un domeniu important pe care dorim să-l dezvoltăm este cel comercial-economic. La acest subiect am continuat discuția cu președinții Camerelor de Industrie și cea de Comerț din regiune”, scrie Ion Ceban.

Edilul mai spune că urmează a fi propus un plan concret de dezvoltare. Amintim, Ion Ceban întreprinde în aceste zile o vizită de lucru în Turcia.

Fluxul de știri
0