Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Judecătoria Chișinău a respins demersul lui Viorel Morari împotriva Procuraturii Generale

© Sputnik / Miroslav RotariВиорел Морарь
Виорел Морарь - Sputnik Moldova
Abonare
Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Râșcani a respins cererea lui Viorel Morari, care a contestat decizia procurorului general Alexandr Stoianoglo privind suspendarea sa din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție.

CHIȘINĂU, 10 dec - Sputnik. Magistrații au respins demersul lui Viorel Morari, care a fost suspendat pentru o lună din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție. Morari a contestat în instanța de judecată decizia luată ieri de procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

La o zi de la atacarea în instanță, Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Râșcani a respins cererea lui Viorel Morari.  

”Din conținutul dispoziției indicate rezultă că aceasta este emisă cu scopul desfășurării controlului activității Procuraturii Anticorupție, corespunzător, reprezintă un act ce ține de organizarea și managementul intern al instituției, act care nu poate fi contestat în procedura contenciosului administrativ”, se menționează în încheierea Judecătoriei Chișinău. 

Amintim că ieri procurorul general a dispus efectuarea unor controale la Procuratura Anticorupție și Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în urma cărora șefii celor două instituții au fost suspendați timp de o lună din funcție.

Fluxul de știri
0