Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine este noul consilier al președintelui Igor Dodon pe probleme de politică externă

© Photo : Igor Dodon Eugen Caras
Eugen Caras - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a semnat astăzi decretul de numire a lui Eugen Caras în funcția de consilier în domeniul politicii externe.

CHIȘINĂU, 10 dec - Sputnik. Pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon a scris că Eugen Caras, care până acum a fost ambasador al Republicii Moldova în Uniunea Europeană, va fi, începând de astăzi, consilier prezidențial pe probleme de politică externă. 

”I-am mulțumit domnului Ambasador pentru disponibilitatea de a activa în instituția prezidențială. Am apreciat înalt experiența lui Eugen Caras în domeniul diplomatic și potențialul de care dispune, fapt care m-a motivat să-i propun exercitarea funcției respective”, a scris Igor Dodon.

Șeful statului și-a exprimat convingerea că experiența de șef al misiunii diplomatice a Republicii Moldova pe lângă Uniunea Europeană va contribui la consolidarea relațiilor țării noastre cu partenerii strategici și la promovarea politicii externe echilibrate.

Fluxul de știri
0