Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

După Morari, și șeful interimar al PCCOCS a fost suspendat din funcție

© Sputnik / Miroslav RotariPCCOCS
PCCOCS - Sputnik Moldova
Abonare
După ce procurorul general a dispus efectuarea unui control la Procuratura Anticorupți și la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, șefii celor două instituții au fost suspendați din funcție.

CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. Șeful interimar al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a fost suspendat din funcție. La fel ca și în cazul lui Viorel Morari, Dorin Compan a fost suspendat pe o perioadă determinată, adică pe perioada desfășurării controlului în cadrul instituției.

Виорел Морарь - Sputnik Moldova
Politică
Viorel Morari a fost suspendat din funcție

Ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Emil Gaitur, a comunicat pentru Sputnik Moldova că „începând cu ziua de astăzi, procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, pe termen de o lună va fi delegat la Procuratura Generală, iar procurorului-șef al PCCOCS, Dorin Compan, i se va sista delegarea, revenind în funcția sa de procuror în Procuratura Anticorupție”.

Stoianoglo a început ”epurarea”? Descinderi la Procuratura Anticorupție și PCCOCS>>>

Referitor la persoanele care vor asigura interimatul acestor instituții, Procurorul General va decide pe parcursul zilei de azi.

Amintim, în această dimineață prin dispozițiile procurorului general, Alexandr Stoianoglo, la Procuratura Anticorupție și PCCOCS s-a dispus efectuarea unui control complex.

Fluxul de știri
0