Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune de reținere în Capitală: A fost nevoie de intervenția ”Fulger”

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Doi concubini în vârstă de 40 de ani au fost reținuți de ofițerii de investigație și angajații de la ”Fulger” pentru furt în proporții deosebit de mari.

CHIȘINĂU, 9 dec - Sputnik. Un bărbat și o femeie, care formează un cuplu, riscă să-și petreacă următorii 12 ani după gratii, fiind acuzați că au furat dintr-o gospodărie din Capitală bunuri de peste 500 de mii de lei.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au pătruns într-o locuință din sectorul Centru prin forțarea geamului și au furat 12 mii de euro, un telefon mobil, mai multe electrocasnice, două televizoare, un frigider, trei biciclete, o mașină de spălat rufe, un laptop, două perforatoare și 4 anvelope. Valoarea prejudiciului se ridică la 555.800 de lei. 

Proprietarii au reclamat furtul, iar la scurt timp poliția i-a găsit pe cei doi suspecți, care sunt locuitori ai Capitalei. Operațiunea de reținere s-a desfășurat cu implicarea Batalionului de Reacționare Operativă ”Fulger”.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul suspecților, au fost găsite o parte dintre bunurile furate, care urmează a fi returnate proprietarului. Mai mult, acasă la cei doi suspecți au fost găsite droguri și seringi. Cei doi suspecți au fost plasați în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Ei riscă până la 12 ani de închisoare pentru furt în proporții deosebit de mari. 
Fluxul de știri
0