Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune de reținere în Capitală: A fost nevoie de intervenția ”Fulger”

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор - Sputnik Moldova
Abonare
Doi concubini în vârstă de 40 de ani au fost reținuți de ofițerii de investigație și angajații de la ”Fulger” pentru furt în proporții deosebit de mari.

CHIȘINĂU, 9 dec - Sputnik. Un bărbat și o femeie, care formează un cuplu, riscă să-și petreacă următorii 12 ani după gratii, fiind acuzați că au furat dintr-o gospodărie din Capitală bunuri de peste 500 de mii de lei.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au pătruns într-o locuință din sectorul Centru prin forțarea geamului și au furat 12 mii de euro, un telefon mobil, mai multe electrocasnice, două televizoare, un frigider, trei biciclete, o mașină de spălat rufe, un laptop, două perforatoare și 4 anvelope. Valoarea prejudiciului se ridică la 555.800 de lei. 

Proprietarii au reclamat furtul, iar la scurt timp poliția i-a găsit pe cei doi suspecți, care sunt locuitori ai Capitalei. Operațiunea de reținere s-a desfășurat cu implicarea Batalionului de Reacționare Operativă ”Fulger”.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul suspecților, au fost găsite o parte dintre bunurile furate, care urmează a fi returnate proprietarului. Mai mult, acasă la cei doi suspecți au fost găsite droguri și seringi. Cei doi suspecți au fost plasați în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Ei riscă până la 12 ani de închisoare pentru furt în proporții deosebit de mari. 
Fluxul de știri
0