Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De cine s-ar putea despărți primarul Capitalei, Ion Ceban – Detalii

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019
Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban, i-a avertizat astăzi pe pretori că îi va demite dacă în sectoarele pe care le administrează nu va fi curățenie. Avertismentul a fost făcut în cadrul ședinței operative a serviciilor municipal.

CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. Primarul Chișinăului a evidențiat faptul că pe străzile centrale și secundare, serviciile de salubrizare își fac treaba bine, dar în curțile blocurilor situația este cu totul alta.

Primăria Chișinău - Sputnik Moldova
Politică
Ion Ceban i-a avertizat pe angajații Primăriei că-i va da pe mâna organelor de drept

„Prin curți există mormane de deșeuri - frunziș și alte gunoaie. Rog pretorii să stabilească niște termene exacte pentru a redresa situația în acest sens. Pentru că oamenii ne privesc, iar autoritățile trebuie să-și onoreze angajamentele făcute public”, a subliniat Ceban.

Astfel, pretorii sectoarelor Centru, Buiucani, Râșcani și Ciocana au la dispoziție o săptămâna pentru a evacua deșeurile, iar cel al sectorului Botanica – 10 zile.

„În sectorul în care vor fi înregistrate nereguli la capitolul respectiv, cu acel pretor de sector ne vom despărți”, a conchis Ion Ceban.

Fluxul de știri
0