Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie în satul Todirești: Două fete și-au pierdut viața - cine se face vinovat - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Două tinere și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier care s-a produs noaptea trecută în apropiere de satul Todirești, din raionul Ungheni.

CHIȘINĂU, 8 dec - Sputnik. Tragedia s-a produs noaptea trecută, după miezul nopții. În urma impactului, două tinere au murit pe loc, iar alți doi au fost transportați la spital în stare gravă.

Potrivit Poliției, mașina de model Volkswagen Golf era condusă de un tânăr de 25 de ani. Acesta a urcat la volanul mașinii fiind în stare de ebrietate. Potrivit datelor testului de alcoolemie, concentrația de alcool în aerul expirat era de 0,57 mg/l.

”Băiatul s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost transportat la spital, iar tinerele au murit pe loc”, a precizat Poliția.

Cea de-a patra persoană din mașină, un bărbat, la fel a fost spitalizat cu diverse traumatisme. Potrivit datelor preliminare, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe carosabil și s-a izbit violent într-un pilon de electricitate.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Fluxul de știri
0