Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grav accident rutier cu implicarea unui troleibuz: Un copil a avut de suferit - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Abonare
Un grav accident rutier a avut loc chiar în centrul Capitalei. Un troleibuz de pe linia numărul 22 s-a ciocnit cu o mașină de taxi, în care se afla o femeie cu un copil mic.

CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Un accident rutier s-a produs duminică în centrul Capitalei în care a fost implicat un troleibuz și o mașină de taxi - un copil a avut de suferit. Informația a fost confirmată pentru Sputnik de Natalia Stati, ofițer de presă al Poliției Capitalei.

”Poliția a fost alertată la 13:50. Accidentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Sfânt și Mihai Viteazul, în care a fost implicat troleibuzul de pe linia nr. 22 și o mașină de taxi”, a declarat Stati.

Potrivit ei, la volanul troleibuzului se afla un bărbat de 40 de ani, iar taxiul era condus de un bărbat de 34 de ani.

"Un copil a avut de suferit de pe urma accidentului, care se afla în mașina de taxi împreună cu mama sa. Acesta a fost transportat la spitalul pentru copii V. Ignatenco. A fost deschisă o anchetă”, a subliniat Stati.

Oamenii legii urmează să stabilească toate cauzele producerii accidentului.

Fluxul de știri
0