Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Un tren tematic, lansat în metroul din Moscova, la aniversarea a V-a a UEEA

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un nou tren tematic a apărut în metroul din Moscova cu prilejul celei de-a 5-a aniversări a UEEA. Mai multe detalii de la ceremonia oficială aflați din videoclipul nostru.

Un nou tren tematic a apărut în metroul din Moscova cu prilejul celei de-a 5-a aniversări a UEEA. Un astfel de cadou neobișnuit a fost făcut de metroul din Moscova. 

Cu acest prilej, Tigran Sargsian, președintele Colegiului al CEE a declarat că acest proiect este menit să contribuie la promovarea imaginii UEEA.

”... acest tren al prieteniei, un tren care va informa pe moscoviți despre ceea ce reprezintă Uniunea Economică Eurasiatică. Suntem o uniune tânără și, desigur, astfel de inițiative vor contribui la recunoașterea uniunii noastre, [vom oferi] informații despre plusurile pe care le are mișcarea noastră economică eurasiatică comună”, a declarat Sargsian.

Trenul va circula pe linia de metrou Bolshaya Koltsevaya. În total, există cinci vagoane, interiorul fiecăruia este dedicat unei țări membre UEEA - Armenia, Belarus, Kazahstan, Kirgazistan și Rusia.

Interiorul trenului este decorat cu imagini ale atracțiilor turistice din aceste țări cu elemente interactive. Pasagerii vor putea afla mai multe despre fiecare țară, dar și despre uniune. Ce-i drept ar trebui să vă grăbiți – plimbarea cu acest tren va fi posibilă timp de doar jumătate de an. Mai multe detalii de la ceremonia oficială aflați din videoclipul nostru.

Fluxul de știri
0