Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O pisică buclucașă a pus pe jar pompierii din Comrat: Au intervenit cu trei autospeciale

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaPisică
Pisică - Sputnik Moldova
Abonare
Misiune mai puțin obișnuită pentru pompierii din Comrat. Ei au intervenit pentru a salva o pisică rămasă blocată pe un stâlp de înaltă tensiune.

CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Pompierii din Comrat și-au făcut timp și au intervenit cu toată seriozitatea ca să ajute o felină rămasă blocată pe un pilon de înaltă tensiune. Pisica s-a cocoțat pe stâlp și n-a mai putut să coboare. 

Кошка-героиня - Sputnik Moldova
Video
O pisică a devenit cunoscută după ce a salvat viața unui bebeluș de nouă luni - Video

O trecătoare miloasă observat animalul și a sunat la 112. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale și, în cele din urmă, au salvat pisica a încremenită de frică.

În urma operațiunii, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au venit cu un apel în care au îndemnat oamenii să sune la 112 doar atunci când este vorba despre salvarea vieților omenești. Reprezentanții IGSU precizează că reacționează la apelurile pentru salvarea animalelor doar atunci când există resurse disponibile și nu există alte intervenții mai importante.

”Serviciile de urgență sunt create pentru a acorda ajutor oamenilor și nu sunt prevăzute pentru intervenții de salvare a animalelor”, a declarat pentru presa locală șeful Direcției pentru Situații de Urgență din Găgăuzia, Dmitrii Konstantinov.

Fluxul de știri
0