Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban s-a întâlnit cu primarul Kievului: Vezi ce decizii au luat

© Photo : Facebook / Ion CebanPrimarul Chișinăului, Ion Ceban împreună cu primarul Kievului, Vitalii Kliciko
Primarul Chișinăului, Ion Ceban împreună cu primarul Kievului, Vitalii Kliciko - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a avut astăzi o întrevedere cu primarul orașului Kiev din Ucraina.

CHIȘINĂU, 6 dec – Sputnik. Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban întreprinde o vizită de lucru la Kiev, în cadrul căreia s-a întâlnit cu primarul Kievului, Vitali Kliciko. Cei doi oficiali au vorbit despre perspectivele de colaborare dintre cele două capitalele.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ion Ceban scrie că în cadrul discuțiilor s-a convenit asupra actualizării Acordului de cooperare dintre Chișinău și Kiev, în cel mai scurt timp.

„Kievul are o experiență frumoasă în implementarea conceptului smart-city, dezvoltării infrastructurii locativ-comunale, în domeniul transportului și politicii sociale, dar și în alte sectoare”, scrie Ion Ceban.

În această seară, Ion Ceban va merge la primăria Kiev pentru a fi participa la prezentarea Centrului unic de comandă a întregii infrastructuri municipale.

Bucurie mare pentru copiii din Capitală: Anunțul primarului Ion Ceban>>>

Pe parcursul zilei de mâine, primarul Chișinăului va avea ieșiri în teren și discuții despre proiectele și programele de succes implementate în ultima perioadă în capitala Ucrainei.

Fluxul de știri
0