Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban se află la București: Care este scopul vizitei

© Photo : Facebook / Ion CebanIon Ceban si primă întrevedere cu primarul sectorului 1, Daniel Tudorache.
Ion Ceban si primă întrevedere cu primarul sectorului 1, Daniel Tudorache. - Sputnik Moldova
Abonare
Edilul Ion Ceban a avut astăzi o întrevedere cu primarul sectorului 1 al Bucureștiului, Daniel Tudorache.

CHIȘINĂU, 5 dec - Sputnik. Ion Ceban se află într-o vizită oficială în capitala României, unde speră să obțină sprijin financiar pentru reparația unui bloc al Liceului „Gheorghe Asachi" din Chișinău.

Lucrările vor costa 62 de milioane de lei, iar Primăria Chișinău va asigura doar acoperirea cheltuielilor de efectuare a expertizei tehnice a edificiului. Restul cheltuielilor ar urma să fie acoperite de Primăria sectorului 1 al municipiului București. În acest sens, Ion Ceban a purtat discuții cu pretorul Daniel Tudorache.

”M-am bucurat să aud din partea primarului sectorului 1, Daniel Tudorache, disponibilitatea de a continua colaborarea și că există acea legătură care trebuie sa perpetueze”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. 

Ion Ceban i-a mulțumit lui Daniel Tudorache pentru suportul acordat pe parcursul anilor și pentru proiectele implementate la Chișinău cu sprijinul Bucureștiului.

Fluxul de știri
0